...semmi sem változik, minden ugyanolyan marad...

Ugyanolyan tanácstalan, magát értékesnek gondoló, de kidobnivalónak érző maszat vagyok, mint 7 éve, amikor a legutóbbi írást kitettem.

Imádok segíteni, adni, jót okozni, és igen, tisztában vagyok vele, hogy azért teszem, mert ettől jól érzem magam, jön az a bizonyos szerotonin vagy oxitocin fröccs, és hosszú másodpercekig nem érzem az ürességet, az elviselhetetlen folytonos torokszorítást, ami azonnal ott van, ha nem oldom fel egy kis sikerrel - hajrá dopamin, jó barátnak mutatod magad, kár, hogy ahogy elmúlik a hatás, azonnal még nagyobb a hiány, a betöltetlen rés...

Még megtanulhatom az endorfinozást is, ehhez sem kell senkire ráakaszkodni, csak elkezdeni valami edzést, valamit, amitől eléggé kikészülök, de legalább hatása lesz. Rövidtávon az öröm, hosszútávon meg ha nem készítem ki a testem, akkor jó kis forma... Az öregedés ellen ugyan nem elég, de lehet vele ismerősöktől dicséretet bezsebelni, ami persze siker - dopamin, és kedves tekintetek, lásd az előző bekezdést az adás öröméről, valami olyan is juthat.

Csak ne lenne ez a hatalmas gödör, amibe 3 perc múlva visszazuhanok... Ami persze egyre sötétebb, fájdalmasabb, kilátástalanabb, félelmetesebb...

Tegnap jártam otthon, de félek hazaköltözni. A 4. emelet túl veszélyes. Jobb nekem a földszinten, onnan nem lehet kiesni, és vannak olyan pillanatok, amikor komolyan félek magamtól.

Királylány szeretnék lenni.

A királylánynak nem kell szépnek, kedvesnek, okosnak, szorgalmasnak, ügyesnek lennie, a királylányt azért szeretik, mert ő a királylány, azaz az apja az öreg király, és nem ő érdemelte ki a szeretetet, hanem egyszerűen csak annyira van neki, hogy ha akármilyen dúlifúli, buta, csúnya, gonosz, akkor is szeretetet és törődést kap mindenkitől, csak azért mert ő a királylány.

Királylány szeretnék lenni.

- egy dolog mégis megváltozott: vannak barátaim!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikkamakka.blog.hu/api/trackback/id/tr1312805994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása